Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ENHMEΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΘΕΣ 15/5

Στο χώρο του Επιμελητηρίου Ιστιαίας βρέθηκε χθες το απόγευμα πλήθος πολιτών, ώστε να καταφέρουν να ξετυλίξουν έγκυρα το κουβάρι της υπόθεσης που έχει σοκάρει όλη την κοινωνία της Εύβοιας.
Στην ομιλία ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Ιστιαίας, ζήτησε από τους γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους και να παραμείνουν ψύχραιμοι.
Οι τόνοι στη συζήτηση ήταν ανεβασμένοι μιας και κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο 36χρονος κατηγορούμενος κυκλοφορεί έστω και με περιοριστικούς όρους ελεύθερος.
«Προσπαθήστε να μιλήσετε με τα παιδιά σας» Αυτή ήταν η συμβουλή του διοικητή της Αστυνομίας, ο οποίος συνέστησε στο πλήθος που παραβρέθηκε στο χώρο, να μην προβούν σε ποινικά αδικήματα παίρνοντας οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους όπως τόνιζαν συνεχώς…
Με το πέρας της ομιλίας όλοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και ο αριθμός των ατόμων πολλαπλασιαστικε  άμεσα. Ακολούθησε πορεία από το μαγαζί  μέχρι το σπίτι του κατηγορούμενου και από εκεί σε ιδιωτικό χώρο γνωστού Ιερέα, τον οποίο πέρα από αχώριστο φίλο του δράστη.. κάποιοι τον θέλουν συνένοχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου