Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ... ΔΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

ΚΡΙΟΣ= ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ....
Για σας, που διαθέτετε σπάνια ενέργεια και έντονη σεξουαλική όρεξη, ο έρωτας είναι μια ζωτική αναγκαιότητα. Έχετε κάποιος ιδιοτροπίες στο κρεβάτι οι οποίες αφορούν τα προκαταρκτικά παιχνίδια.
Τα ατελείωτα χάδια σας κουράζουν σε σημείο να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Θέλετε να παίζετε το ρόλο του κυρίαρχου στο κρεβάτι, να έχετε τον πρώτο λόγο και να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας, χωρίς στερεότυπα και «πρέπει».
Για να σας κρατήσει κάποιος κοντά του θα πρέπει να διατηρεί την ερωτική σας επιθυμία στο ''κόκκινο'' και να ικανοποιεί τις σεξουαλικές σας ανάγκες, ακόμη κι όταν αυτές ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής!
ΤΑΥΡΟΣ=ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ
Είστε ειδικοί στην τέχνη του έρωτα, αλλά δεν πρέπει να σας πιέζουν ή να σας επιβάλλουν εξαντλητικούς ρυθμούς. Απολαμβάνετε την κάθε στιγμή, αρκεί να έχει δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα.
Η επανάληψη των ίδιων στάσεων στο σεξ δεν σας ενοχλεί. Η συμμετοχή και των πέντε αισθήσεων είναι η ειδικότητά σας.
Μετά από ένα ρομαντικό δείπνο, γλιστράτε με το ταίρι σας σε αρωματισμένα σατέν σεντόνια, ενώ παράλληλα, «παίζει» αισθησιακή μουσική.

ΔΙΔΥΜΟΙ= ΜΕ ΑΠΟΨΗ
Το φλερτ σας ελκύει περισσότερο από ότι απλώς η σαρκική επαφή.
 Όταν βεβαιωθείτε ότι αρέσετε, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε το ενδιαφέρον σας.
 Αναζητάτε πάντα το απαγορευμένο και σας αρέσει να εξερευνάτε νέες στάσεις..
 Οι λέξεις, οι εικόνες, η προσπάθεια ανασυγκρότησης των αισθήσεων σας συναρπάζουν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα τεχνάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ
 Μόνο η βεβαιότητα ότι σας αγαπούν και σας θέλουν πραγματικά μπορεί να απελευθερώσει τον καυτό αισθησιασμό σας. Για να φτάσετε στο αποκορύφωμα του πόθου, αρκεί να σας περιβάλλουν με τρυφερότητα.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για σας από τα χάδια και τα φιλιά σε όλο σας το κορμί. Όλα, όμως ανατρέπονται αν ο σύντροφός σας τολμήσει να κοιτάξει αλλού! Η ζήλια σε αυτές τις περιπτώσεις σας τυφλώνει και η εκδίκηση έρχεται στο κρεβάτι: φροντίζετε να οδηγήσετε τον παρτενέρ σας στα άκρα και μετά τον αφήνετε στα κρύα του λουτρού!
Αρκετά παθητικοί, σπανίως αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία, αλλά πάντα να φροντίζετε να ικανοποιήσετε  το σύντροφό σας

ΛΕΩΝ= ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ

Όταν κάνετε έρωτα δεν ξέρετε να μοιράζεστε. Γεμάτοι ενέργεια, έχετε την τάση να σπάτε κάθε φορά το ρεκόρ σας, μόνο και μόνο για να εξαντλήσετε το/τη σύντροφό σας!
Στο κρεβάτι σας αρέσει να δίνετε παράσταση. Δεν σας αρκεί μια φάση καυτής ερωτικής ένωσης και μετά χάδια και φιλιά. Για σας μετρά η ποιότητα. .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ= ΣΚΕΠΤΙΚΟΙ
Ντροπαλοί, προσπαθείτε να κυριαρχήσετε τα αισθήματά σας από φόβο μήπως γίνετε σκλάβοι της σεξουαλικής σας ορμής.
Η ανάγκη σας αυτή να ελέγχετε τα πάντα σας εμποδίζει να απολαύσετε τον αισθησιασμό σας και να αυτοσχεδιάσετε στο σεξ. Αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, είστε ικανοί να πραγματοποιήσετε και τις πιο κρυφές επιθυμίες σας και να ξεπεράσετε τα όρια του πάθους.

ΖΥΓΟΣ = ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ...

Είστε πραγματικά ειδικοί στο θέμα της γοητείας και της κατάκτησης.
 Ξέρετε καλά πως να δημιουργείτε ερωτική ατμόσφαιρα με απίστευτες διεγερτικές προεκτάσεις, οπότε είναι απίθανο να σας αντισταθούν. Με λεπτούς τρόπους και σπάνιες κινήσεις «παίζετε» σε όλη τη γκάμα του αισθησιασμού και επινοείτε χάδια ικανά να δονήσουν τις αισθήσεις των παρτενέρ σας.  Η αναστολή στο σεξ είναι άγνωστη για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=ΗΓΕΤΗΣ
Σας αρέσει η ένταση στο σεξ. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, τίποτα δε σας σταματά.
Παθιασμένοι, εφευρετικοί, γνωρίζετε τέλεια τις ερωτικές τεχνικές και ξέρετε να τις χρησιμοποιείτε προκειμένου να φτάσετε στο ζενίθ της ηδονής.
 Το πρόβλημα είναι ότι σπάνια δείχνετε την τρυφερότητά σας. 
 Η μεγαλύτερή σας ευχαρίστηση είναι να ξεπερνάτε τα ταμπού και τις απαγορεύσεις. Γοητευτικοί, απρόβλεπτοι, ιδιαίτερα αισθησιακοί, έχετε την καταπληκτική ικανότητα να καθοδηγείτε τους παρτενέρ σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ= ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ
Η επαφή μαζί σας στο κρεβάτι είναι σκέτη ταραχή.
Είστε προικισμένοι με μια υγιή σεξουαλικότητα και δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. Για σας ο έρωτας πρέπει να γίνεται με χαρά, ωραία διάθεση και πολύ πάθος. Ενθουσιώδεις, φλογεροί, γεμάτοι ενέργεια και αντοχή.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ = ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ
Η φαινομενική σας ψυχρότητα δε σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος για τη σεξουαλική πράξη.
Στην πραγματικότητα, κάτω από τον πάγο, κρύβεται η φωτιά. Όταν συναντήσετε το κατάλληλο ταίρι, είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα, αρκεί να μην καταπιεστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ= Ο ΠΑΘΙΑΡΗΣ
Αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεπεράσει όλα τα ταμπού στο θέμα της σεξουαλικότητας, αυτοί είστε εσείς!
Εχθροί της συμβατικότητας και των στερεοτύπων δέχεστε με ευχαρίστηση τις καινοτομίες και φτάνετε όσο πιο μακριά γίνεται στην αναζήτηση της ερωτικής απόλαυσης.
Τίποτα δεν σας σοκάρει, τίποτα δεν σας ξαφνιάζει. Είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τα πάντα. Θα πρέπει να ταιριάξετε πρώτα για να υπάρχει διάθεση στο σεξ.
ΙΧΘΥΕΣ=ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ
Ο αισθησιασμός σας σε όλες τις αποχρώσεις είναι στενά συνδεδεμένος με τα συναισθήματά σας. Όταν κάνετε έρωτα, εκδηλώνετε όλη σας την τρυφερότητα. Ως αντάλλαγμα θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής και να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες σας. Εκτιμάτε τα προκαταρκτικά παιχνίδια, όσο και την ίδια τη σεξουαλική πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου